fredag 9. juli 2010

Siste dagene i Monaco

Jeg er kjempe glad for å være i Monaco igjen. Her har det blitt mer basseng, soling og kasino på oss. Heldigvis har jeg klart en ting jeg sa je måtte få tili, nemlig å få mer brunfarge! Men likevel skulle jeg ønske at jeg hadde blitt noe mørkere enn dette, men dette er jo bedre enn ingenting så nå er jeg storfornøyd! Merker jeg begynner å bli lei av solen og varmen nå. Skal bli godt å komme tilbake til kjølige sommernorge.

Men vet dere hva jeg har prøvd? Voksing! Jeg snakket om det for to dager siden til Louise og plutselig kom hun til meg tidligere i kveld: "Jeg har bestilt voksing for deg på spaet og manikyr til meg. Vi drar om 30 min". Jeg bare: "Hva??" Dama som vokset leggene mine var kjempe flink. Hun hadde en veldig behagelig og rolig stemme som fikk meg til å slappe helt av. Rommet var stort med lyseblå vegger, og i bakgrunnen spillte de new age musikk. Voksing av leggene gikk kjempe greit! Det var litt ubehageligt helt i begynnelsen, men plutselig ble det faktisk ganske digg. Nå er leggene mine super smooth. Dette kommer jeg gjerne til å gjøre igjen.



I morgen drar vi til flyplassen rundt 1-2 tiden, da skal vi tilbake til Paris. Skal bli digg å komme tilbake til gjesterommet mitt med den enorme gode sengen. Der blir jeg i litt over et døgn før jeg skal hjemover. Kjenner det har blitt mye ferie på meg nå. Tror nok det skal bli ganske greit å komme tilbake i jobb igjen.

1 kommentar: